Blende PROPERTY - Fotózási szolgáltatás ingatlan eladásához / bérbeadásához

Eladná vagy kiadná ingatlanát? Profi fotóinkkal könnyebb lesz!

Szakértő ingatlan fotózás tanácsadással a Blende Fotó Stúdió - gabor* photography-tól 50 000 Ft helyett 18 000 forintért

Manapság egyre divatosabb tudatos vásárlónak lenni. Legyünk hát tudatos eladók is! Főleg saját ingatlanunk esetében!

A legtöbb vásárolni/bérelni szándékozó az interneten nézelődik, mielőtt személyesen megtekint egy ingatlant. Egy vonzó fotókat tartalmazó ajánlat biztosan felkelti érdeklődését, így azonnal megnyerhetjük leendő vevőnk tetszését, ha rögtön el tudja képzelni magát új otthonában, és meglátja a benne rejlő lehetőségeket. Ennek kulcsa a tér, a tisztaság, a fény és az, hogy a vevő szemszögéből mutassuk meg ingatlanunkat.

Fényképezni persze bárki tud. De vajon a legjobb arcát fogja-e mutatni otthonunk a fotókon? Az első benyomás a legfontosabb!

AZ ÖN HIRDETÉSI FOTÓI A MEGFELELŐ ÉRZÉST KELTIK A POTENCIÁLIS VEVŐKBEN?


Ha a válasz nem, szakértő ingatlan fotózáshoz  válasszon minket! Mi segítünk, hogy ingatlana a legszebb arcát mutassa a képeken, és el is készítjük a felkészített ingatlan bemutató profi fotókat. Értékesítsen a segítségünkkel, és a siker esélyesebb lesz!
És miért jó ez Önnek? Mert minimális anyagi ráfordítással több érdeklődőre számíthat. És bár mindig akadnak vetélytársak, egy jól elrendezett és fényképezett lakás, iroda vagy ház biztosan kitűnik a tömegből.

Ajánlatunk tartalma

A szolgáltatás díja
18 000 Ft, 50 nm-ig. (50 000 Ft helyett!)
Minden további max. 10 nm fotózása 3500 Ft.
Kiszállási díj Budapesten díjtalan, a főváros 20 km-es vonzáskörzetében 200 Ft / km (oda-vissza útra értendő). Nagyobb távolság esetén egyedileg egyeztetünk.
Épületek külső fotózása egyedi megállapodás alapján.

Elérhetőségeink
Tel.: +36-30 680-0861
E-mail: steinerg@gaborphotography.hu
Web: www.gaborphotography.hu
Facebook: blendefotostudio
Messenger: GaborSteinerHun
Skype: steinergbp