Blende CHRISTMAS - Karácsonyi fotózási ajánlatok

Kezdd velünk a karácsonyi készülődést és spórolj!

Ébredj időben, és a megtakarított pénzt költsd inkább az ajándékokra!

Mi nem last minute ajánlattal jövünk idén… Tervezz velünk előre, és teljen az idei karácsonyi készülődés stressz mentesen! Rajtunk nem fog múlni!

Az ünnepi szezon a családról szól. Remek alkalom a családi portrék elkészítésére. Ez egy olyan befektetés, ami garantáltan kellemes pillanatokat szerez évek múltán is.

Tapasztalatból tudjuk, hogy a sok-sok különböző ajándék közül mindig a fotóalbumoknak van a legnagyobb sikerük. A nagyszülőknél biztos befutó választás, már alig várják, hogy kézhez kapjanak egy album alakú ajándékcsomagot. De képzeld csak el, hogy a párodnak is mekkora örömet szerezhetsz egy portré sorozattal.
Ha nagy felbontású profi képre van szükséged egy fotóval díszített ajándékhoz ... nos, ha "Early bird" ügyfelünkként köszönthetünk, garantáltan lesz elég időd azt is megtervezni, elintézni, hogy a karácsonyfa alá tehesd. Ha szereted a hagyományokat, a képeket kis szerkesztés után (amit szívesen megcsinálunk Neked!) nyomtatott formában, képeslapként is postára adhatod. A nézőkép méretű fotókat megoszthatod családoddal, barátaiddal akár a Facebookon, vagy e-mailes jókívánság kíséretében.
Idén megújult, fantasztikus ajánlatokkal és nyereményjátékkal várjuk új és visszatérő kedves ügyfeleinket.
Velünk nemcsak időt takaríthatsz meg, de korlátlan darabszámú professzionális fotót, valamint fénykép nyomatokat is kapsz a fotózás után, így nem kell az előhívást magad intézned. Egyszerűen csak tedd a képeket a megfelelő fotókeretbe, csomagold be és tedd a fa alá. Majd várd izgatottan a reakciót. A hatás nem marad el! Számtalan visszatérő megrendelőnk a garancia a minőségi munkánkra.Blende Christmas Early Bird, Blende Christmas Wintertime és Blende Christmas Greetings ajánlatunk az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

BLENDE CHRISTMAS EARLY BIRD

A BLENDE CHRISTMAS EARLY BIRD akciós csomagára: 13 000 Ft (eredeti ár 30 000 Ft)

A BLENDE CHRISTMAS WINTERTIME

A BLENDE CHRISTMAS WINTERTIME csomagára: 17 000 Ft (eredeti ár 35 000 Ft)

A BLENDE CHRISTMAS GREETINGS

A BLENDE CHRISTMAS GREETINGS csomagára: 19 000 Ft (eredeti ár: 42 000 Ft)

BLENDE CHRISTMAS EXCLUSIVE – otthoni karácsonyi fotózás

Ha nálatok már az adventi időszakban is karácsonyi pompában ragyog a lakás, használd ki az otthoni fotózás előnyeit, és rendeld meg a gabor* photography idei legújabb szolgáltatását a saját kényelmetekre. Ha kisgyermekes család vagytok, ez az ajánlat Nektek szól, hiszen meghittebb, természetesebb fotók készíthetők a saját környezetetekben, és utaznotok sem kell. Házikedvenc? Csatlakozzon ő is! :-)

Mit kapsz Blende Christmas Exclusive ajánlatunk keretében?

A BLENDE CHRISTMAS EXCLUSIVE csomagára: 23 000 Ft (eredeti ár 48 000 Ft)

Általános tudnivalók

Jelentkezés módja:
Átutalással időpont foglalási díj 5000 Ft, ami a csomagárból levonásra kerül. A fennmaradó összeget a fotózást megelőzően kérjük szíveskedj kiegyenlíteni. Így nem kell egy összegben fizetned.
Javasoljuk, hogy időpontfoglalással kapcsolatban mielőbb keress fel bennünket, mert a szabad helyek korlátozottak és hamar betelnek. A jelentkezéseket azok beérkezési sorrendjében dolgozzuk fel. Ne maradj le!
Megkeresésedet a lehető leghamarabb visszaigazoljuk, illetve alternatív időpontot javasolunk, ha a kívánt dátum már foglalt. Jelentkezésedet az időpont foglalási díj átutalásával tudod előre biztosítani. A fennmaradó összeget ráér a fotózást megelőzően fizetni.
Az e-mailben, telefonon lefoglalt időpontokat, a megnövekedett érdeklődésre való tekintettel, fizetés hiányában 3 napig áll módunkban fenntartani. Ezt kérjük vedd figyelembe. Köszönjük megértésedet!
Az egyeztetett időpontra kérünk, hogy érkezz pontosan és hozd magaddal kedvenc norvég mintás sáladat, a tavaly kapott rénszarvasos pulcsid vagy mikulás sapkádat. Karácsonyi pizsamás képet is örömmel készítünk.

Lemondási feltételek:
Az előre egyeztetett időpont lemondása esetén:
1) Több mint 24 óra: új időpont egyeztetésére van lehetőség, felár nélkül.
2) 24 órán belüli lemondás esetén: új időpont egyeztetése, 10% felárral.
3) Amennyiben a Megrendelő minden külön értesítés nélkül nem jelenik meg a fotózáson, úgy tekintjük, mintha igénybe vette volna szolgáltatásunkat.

Ééééés ... ha nem találtál volna semmi különöset ajánlatunkban, most figyelj!

Örömünkre szolgál bejelenteni új nyereményjátékunkat!

A Blende Christmas (ajánlattól függetlenül) megrendelői között (teljesített fotózás esetén) decemberben kisorsolunk 1 db ingyenesen igénybe vehető középhaladó (ADVANCED) fotós tanfolyamot, 1 db 1 órás szabadtéri/műtermi portré fotózást éd 1 db 50% kedvezményre jogosító kupont, mely tetszés szerinti fotózási ajánlat vásárlásakor beváltható.

Ha pedig megosztod bejegyzésünket a Facebookon, a Blende Fotó Stúdió - gabor photography oldalról (!!!!) egy 1 órás műtermi fozást sorsolunk ki a megosztók között.

Ha a szerencsés nyertesek között leszel, egy ízléses ajándékutalvány formájában akár ezt is a karácsonyfa alá teheted.

Ha lemaradtál, figyeld Facebook kampányunkat, nyeremény játékunkat és további ajánlatainkat! (Facebook: Blende Fotó Stúdió - gabor photography)